Det gamla året har sitt slut, 2011 är här!

God nyårsafton!

Idag tog jag mig en riktig sovmorgon, ända till 9 på morgonen. Underbart. Tänkte att jag skulle vara pigg ikväll när det vankas fest!

Lite olika saker står på schemat idag. Lite mat ska köpas, och ett par sminkprodukter som jag varit utan rätt länge (så det är verkligen dags), shopping till R och så skulle jag vilja hinna med ett SatsCorePuls pass och plugg. Misstänker att jag inte hinner med allt om jag inte ska stressa ihjäl mig, och det har jag ingen lust till 🙂

Min nyårsfrukost bestod av

Vaniljyoughurt med egenblandad musli och mandarin i, samt en fullkornssmörgås med ost och skinka

R jobbar den här morgonen så jag fick avnjuta den själv. Men nu ska jag iväg troligtvis till Kista galleria och hitta kläder åt min älskling. Skönt att shoppa inomhus där allt finns inom samma tak tycker jag.

Ha en fantastisk dag mina vänner!

Det här inlägget postades i gamla. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *