Hittar inte!

Men vad läskigt! Jag hittar inte i min egen lägenhet! Var har jag tejp? Vad brukar jag göra här egentligen? Hur funkar det? Vet inte.. känner mig lite vilsen.

Och vad konstig min dator känns. Jättemärklig! Jag kommer gå vilse bland alla de här länkarna. Varför har jag så många? Uuu…

Jag har varit borta för länge! 2½ månad. Jeez.

Det luktade riktigt illa i mitt badrum när jag kom tillbaks och när jag lyfte toalettlocket hade det lagt sig någon beläggning längs hela toastolen och en massa mögelaktigt grejs nere i stolen.
mögel (inte detta möglet men liknande!)
Urk. Det sitter lappar överallt om att man måste spola alla vattenkranar om man varit borta länge, för att det varit risk för legionella. Det läste jag om i somras, att en kvinna dött i ett MKB-hus här i närheten av Värnhemstorget, på grund av legionella. Vad läskigt. När jag satte igång kranarna lät det lite ”burp” innan det satte igång, men hur länge ska man spola? Hoppas att det räcker nu.

Är det någon som vet var jag brukar lägga batterier? Jag hittar dem inte.

Det här inlägget postades i Hittar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *