Mums.

Jag har packat lite inför Göteborg och Stockholm nu, men är definitivt inte klar.. Men nu tar jag en paus ifrån packandet för att åka ner på stan för att köpa en fin fin fin liten accessoar till bloggalan på torsdag! Och tyvärr så tänker jag inte säga vad det är eller vad jag ska ha på mig, det får ni helt enkelt se på torsdag! En sak till bara! Tänkte tipsa er om denna underbara parfymen från dsquared. Jag fick hem ett litet prov på den häromdagen och hejhopp vad den luktar gott! Och vem vill inte lukta gott?

Det här inlägget postades i Mums, torsdag. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mums.

  1. John Dahlberg skriver:

    Kul inlägg!

  2. August Martinsson skriver:

    Hoppas du fortsätter skriva om detta.

    //August

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *