Boy in the striped pyjamas

Nu äre plugg! Har engelska och grammatikläxa. Pallllaaaa. Fast jag känner att jag håller på att bli bättre på grammatik, i alla fall sen förra året.. då var jag typ sämst. Asså verkligen sämst. Flera jävla poäng under såna som jag brukar vara grymt mycket bättre än liksom… men that wont happen this year. Det får inte hända.

Engelskan är iofs inte alls jobbig, det är bara en engelsk bok vi läser, som är skitbra. Fast huvudpersonen blir gasad på slutet, råkar jag veta, och det förstör ju typ halva nöjet.

Det här inlägget postades i Bok, pyjamas. Bokmärk permalänken.

1 svar på Boy in the striped pyjamas

  1. Linus Håkansson skriver:

    Hoppas du fortsätter skriva om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *