Thailand

På fredag åker jag äntligen till Thailand, som jag har längtat!

En bild på vårt hotell i Bankkok!

Vi flyger med Thai air som ska vara riktigt bra!

Så anledningen till varför jag inte har bloggat under veckan är för det första för att jag har varit jättetrött så har inte orkat men sen också för att jag har varit med Hugo hela helgen han kom i fredags och stannade till ikväll, igår var vi i Jönköping och shoppade. Vill ju vara med han så mycket som möjligt innan jag åker dels för att jag ska vara iväg i 2 veckor och dels för att vi har varit tillsammans i 4 år samma dag som jag åker ♥
Som ni förstår så kommer jag inte att kunna blogga i veckan heller, för det är skola imorgon och avslutning på tisdag. Hela tisdagen och onsdagen måste jag packa och förbereda och så ska jag vara med Hugo en sista gång den 3:e. Sen 4 är det dags!

Det här inlägget postades i Thailand. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *