Har man inte tillräckligt att göra ändå, tro?

Jo, det har jag säkert. Men ändå.
Jag är en sån där människa som har svårt för att inte läsa, inte lära och inte utvecklas.
Jag är sällan nöjd med allt som det är.

Och en sak minns jag från sista tiden jag var gravid med Eva – att jag var så otroligt uttråkad på slutet. Nog för att jag har att göra nu när Eva är ute, men trots allt finns det ju tid som jag behöver sitta och vila på också och det kan jag lika gärna göra framför datorn som framför TV:n…

Så jag är väldigt glad och stolt över att meddela att jag kommit in på Juridisk Översiktskurs vid Mittuniversitetet. Hela utbildningen går att läsa in hemma, utan att närvara på föreläsningarna, även om det naturligtvis vore väldigt trevligt att delta på föreläsningarna.

Jag ska kolla upp möjligheten att vara med på introduktionen – det rör sig om två dagar i rad, en övernattning i så fall och så resan. Blir det inte alltför dyrt så vore det väldigt spännande och lärorikt att vara där tror jag.

Dock kommer jag inte vara med på de uppsummerande tillämpningsövningarna i slutet på oktober. Jag är tämligen säker på att jag är fullt upptagen med annat just i slutet på oktober. 😉

Håll tummarna för mig – för det här känns som något väldigt roligt! Går det åt helsike så gör det det – men jag siktar naturligtvis på ett bra betyg, något annat vore mig väsensfrämmande! 🙂

Det här inlägget postades i tillräckligt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *