Kvällsmys

Hej bloggen =) Har precis smällt i mig kyckling i stort bröd med grönsaker osv i, jättegott, men hujedamej vad jag är mätt! Lite karamellkungen smet ner efteråt, så nu är min mage i samma kant som fönstret två meter bort, haha. Har klarat av nästan alla punkter på dagens tp dp list, vilket rä superskönt! Ska bara städa i min garderob med skor, alla stövlar. gympaskor och stövletter bara ligger kastade därinne! Det konstiga är att det inte är allt för många skor som trängs, så jag vet inte vad problemet är. Måste ta tag i det ikväll!

Annars så har jag faktiskt handlat lite idag. Eller ja, mamma har köpt saker till mig, den snälla tanten! 🙂 Jag fick ett par jättefina gardiner till mitt rum, samt fyra stycken ljusgrejjer i olika färger. Tänkte satsa på orientalisk/indisk stil till rummet i höst, så gardinerna var röda och ljuslyktorna gröna/röda/kopparfärgade typ.

Det här inlägget postades i Kvällsmys, mån. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *