Lyx LYX LYX!!!!

Har en massa inlagg nedskrivna i min lilla bok….Men nojer mig for tillfallet med att saga att jag just nu bor i den lyxigaste, storsta, mest fantastiska, coolaste sviten pa det snyggaste, vackraste femstjarniga hotell jag bott pa. Complimentary basis…..Ibland ar kontakter ovardeliga. Hehe.

Sviten ar helt galet stor och jag gar nastan vilse i den. Balkongen utanfor ar lika stor den med milsvid utsikt over havet.

Nu kallar poolen. Nar man ligger i poolen flyter poolens horisont ihop med havets……Hotellet heter Hilton och ligger här på Malta.

Och jag ar sa javla vard det!!

Ikvall lamnar jag dock lyxen for en annan slags lyx, mina ovardeliga vanners underbara sallskap uppe i Pacheville. Ska bli mer balsam for sjalen att hanga med dem 🙂

Det här inlägget postades i Bok, LYX. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *